⬅ ÎNAPOI

Aplicatii de invatat engleza

Am creat un top cu 10 aplicatii de invatat engleza. In prezent, foarte multe persoane detin un telefon mobil inteligent. Indiferent de model, acesta poate fi utilizat pentru a accesa informatii valoroase. De asemenea, poate fi folosit pentru jocuri si educatie.

Tocmai din acest motiv, tot mai multe persoane isi instaleaza diverse aplicatii de invatat engleza pe telefon. Aceste aplicatii le permit sa invete in tren sau autobuz, in drumul spre munca sau facultate. Astfel, in loc sa pierzi timpul in trafic, il investesti in tine.

Sunt foarte multe metode de a invata engleza, insa, aplicatiile pe telefon castiga tot mai mult teren. Acestea sunt gratuite, usor de folosit si incorporeaza foarte multe elemente de joaca, care atrag utilizatorii tineri.

1. Aplicatii de invatat engleza – Scris si citit

1.1 Duolingo

Duolingo este una dintre cele mai cunoscute aplicatii de invatat engleza din Romana. Desigur, poti invata si alte limbi pe Duolingo, totusi, limba engleza este cea mai selectata de catre Romani. In prezent, poti invata peste 20 de limbi pe aceasta aplicatie de invatat limbi straine.

Duolingo te va invata cuvinte noi in engleza si cum sa le integrezi in propozitii. Sistemul este foarte bine integrat si te invata ceva nou in fiecare zi. Mentionez ca trebuie neaparat sa selectezi si limba materna in care vrei sa fi invatat limba engleza. Astfel, poti sa vezi cuvintele atat in romana si engleza sau, daca doresti, in maghiara, spaniola, turca, etc.

Poti mentiona la inceputul activitatii daca doresti sa inveti engleza de la 0 sau sa iti cresti pur si simplu nivelul.

"Duolingo

In functie de setarile pe care le-ai integrat, aplicatia Duolingo iti va furniza un teste de cunoastere a limbii. Astfel, aceasta afla nivelul tau de engleza sau spaniola si iti foera informatii si teme relevante pentru tine.

Daca ai gresit un raspuns, nu te descuraja. Aplicatia de invatat engleza iti va pune la dispozitie diferite jocuri si interactiuni conturate in jurul acele greseli. Astfel, inveti informatia din mai multe unghiuri si o ti minte pentru viitor.

Teste duolingo

Teste duolingo

Duolingo este o aplicatie gratuita. Insa, au si o varianta premium, cu plata, care ofera o experienta fara reclame si iti permite sa descarci cursuri de engleza direct in telefonul tau pentru a le utiliza si fara o conexiune la internet. Totusi, daca nu te deranjeaza reclamele, vei putea fara probleme sa inveti engleza gratuit.

Poti descarca aplicatia de invatat engleza pentru atat pentru Android cat si pentru iOS.

Vrei sa inveti limba engleza fara aplicatii?
Arunca un ochi peste cursurile noastre de engleza si fa primul pas spre o engleza perfecta.

1.2 Memrise

Memrise este o aplicatie mobile care ofera o cantitate foarte mare de cursuri de engleza si nu numai. Toate aceste cursuri sunt construite de catre comunitatea Memrise. Astfel, oricine poate sa construiasca cursuri prin care sa isi invete studentii o limba. Majoritatea cursurilor de engleza sunt transformate in jocuri.

Aplicatii engleza Memrise

Poti descarca aplicatia pentru atat pentru Android cat si pentru iOS.

2.3 E-learning pe PC

Invata engleza online pe platforma de e-learning fara profesor

Chiar daca nu este o aplicatie de mobil, aplicatia web de e-learning creata de Engleza pentru Toti este o solutie viabila. In cadrul acestei platforme poti sa inveti engleza in mod gratuit utilizand 3 mini-cursuri de engleza.

De asemenea, poti sa dai o testare a nivelului tau de limba engleza in mod gratuit. Aceasta este corectata de un profesor de limba engleza si primesti recomandari si informatii create special pentru tine.

Majoritatea cursurilor online vandute de Engleza pentru toti sunt disponibile pe aplicatia web de invatat limba engleza.

2. Aplicatii de invatat engleza – Vorbit

2.1 Lingbe

In timp ce Duolingo te ajuta sa inveti cuvinte si sa le integrezi in propozitii, Lingbe te ajuta sa folosesti ce ai invatat. Lingbe este o comunitate in interiorul unei aplicatii de invatat engleza. Aceasta te conecteaza cu alte persoane care isi doresc sa invete o a doua limba.

Practic, vei fi pus in contact cu persoane care doresc sa invete limba ta materna, in timp ce tu inveti limba engleza. Mentionez ca toate discutiile au loc prin apel video.

Lingbe functioneaza pe un sistem de credite si ajutor. Pentru a putea discuta 30 de minute cu cineva in limba engleza, trebuie mai intai sa oferi altei persoane 30 de minute de limba romana. Astfel, esti student si profesor in aceasi zi.

Este o oportunitate foarte buna pentru tine sa cunosti persoane noi, sa iti exersezi engleza, si sa inveti despre alte culturi.

Aplicatia de invatat limba engleza este extrem de usor de folosit. Te conectezi, iti selectezi limba materna si pe cea pe care iti doresti sa o inveti.

Folosind sistemul de credite mentionat mai sus, poti sa inveti engleza gratuit. Totusi, exista si o varianta cu plata. In cazul in care nu ai timp sa ii inveti pe altii limba ta materna, poti sa cumperi credite pentru a discuta direct cu un nativ in limba engleza.

Poti descarca aplicatia pentru atat pentru Android cat si pentru iOS.

2.2 Beelinguapp

Beelinguapp este o aplicatie de invatat limba engleza ce utilizeaza carti audio pentru a invata diferite limbi. Tot ce trebuie sa faci este sa asculti cartea audio inregistrata si sa citesti textul afisat pe ecran in acelasi timp.

Aceasta activitate iti permite sa inveti o limba straina si sa citesti cartile preferate. Este o solutie perfecta pentru iubitorii de carti.

Vrei sa inveti limba engleza fara aplicatii?
Arunca un ochi peste cursurile noastre de engleza si fa primul pas spre o engleza perfecta.

Invata engleza folosind carti audio

Invata engleza folosind carti audio

Sursa foto: Hongkiat.com

Poti descarca aplicatia pentru atat pentru Android cat si pentru iOS.

2.3 HelloTalk

HelloTalk este foarte similara cu Beelinguapp. Acest aplicatii de invatat limba engleza fac impreuna un lucru foarte util. Te conecteaza cu vorbitori nativi de limba engleza pentru a putea sa inveti engleza cum trebuie. Totusi, HelloTalk are ceva mai multe beneficii. Aceasta iti permite sa iti alegi partenerii de discutie in functie de interesele impartasite.

Poti sa trimiti mesaje text, audio si video. De asemenea, poti sa ai apeluri video cu persoane din toata lumea.

Speram ca ti-a placut acest top de aplicatii de invatat engleza si ca, indiferent unde esti, vei continua sa inveti.

    © Drepturi de autor - Engleza pentru toti - 2020 - Created with love by Start Small Digital.