Contact meditatii engleza

contact meditatii engleza

Ne putem auzi pe mail:

cursuri[at]meditatorengleza.com

La telefon: 0756634976

Și pe Facebook.


Adresa – Mijloace de transport în comun: 


Tramvai: 1, 23, 27

tramvai Bucuresti

Tramvai: 1, 23, 27

autobuz

Cea mai apropiată stație de metrou: Dristor 1/2, Timpuri Noi.

metrou Bucuresti


Cursurile se desfășoară în str. Emil Gârleanu nr. 4, lângă Casa de Pensii, sector 3, București,


Comments

comments

20 thoughts on “Contact

 • Buna ziua! Daca inteleg si scriu in limba engleza la nivel incepator dar mai fac greseli gramaticale as putea intra in clubul dumneavoastra?

  • Da, nu este nicio problema. Scopul este sa imbunatatim fluenta in conversatie, partea de gramatica s-ar rezolva doar la cursuri.

 • Pingback: IELTS la bac
 • Buna Petruta.

  2 persoane, eu si sotia, vrem sa o intindem din RO. Simplu si rapid, la canguri si koala.
  In Februarie 2015 dorim sa sustinem IELTS sau TOEFL (care crezi tu ca e mai indicat, nu strings attached) insa dorim sa obtinem minim 7 la fiecare proba (oricare ar fi testul).
  Engleza nu reprezinta mecanica nucleara pentru noi, insa pentru un test pe care vrem sa il trecem cu nota mari (zic eu) trebuie munca pe partea de tips&tricks (pe langa partea de gramatica si vocabular)
  Incepand de la 1NOIEMBRIE avem practic 4 luni de fortat si invatat tot ce este nevoie pentru a ne atinge scopul.
  Te rog, spune-ne daca ne poti ajuta, cum si cat ar costa. (pret per pachet). De asemeni, te rog sa ne recomanzi si metoda cea mai indicata pentru a atinge repede scopul propus. In momentul de fata cautam varianta perfecta timp / bani / continut asa ca toata increderea e la tine 🙂

  Asteptam o oferta buna pe email (daca se poate)
  O zi perfecta sa ai,
  Alex

  • Ca să fie informația aici și pentru alții interesați:

   1. Nu TOEFL (nu știam că acceptă și examenul acesta în Australia, dar TOEFL-ul e mai ciudat ca structură la Reading și Listening, eu pot să vă pregătesc și pentru TOEFL dar IELTS-ul mi se pare mai logic. Aceste 2 examene au și puncte în comun, dar, repet IELTS-ul e mai logic, deci mai ușor de abordat.

   2. 7 la Reading și la Listening nu este greu de obținut – deși la o engleză mai proastă s-ar putea să fie mai mult de muncă.
   7 la Writing și la Speaking – aici e provocarea. Sunt probele subiective (corectate de examinatori)și pe astea se lucrează cel mai mult.

   3. Pachete…Cam greu de spus.. nu există estimare pentru că habar nu am la ce nivel sunteți și în ce ritm mergeți.
   Vă anexez un test de reading general și unul de listening. Aștept să le rezolvați ca la examen (reading în 60 min), listening ascultat o singură dată. După ne vedem la o ședință de testare – maxim 60 de minute. Este gratuită : trec cu fiecare printr-o simulare de Speaking – așa văd nivelul de exprimare, gramatica și vocabularul.

   Estimativ, să luăm 2 cazuri:
   1. Punctaj de minim 6.5 la Reading și Listening – puteți lucra singuri acasă părțile astea, vă dau direct strategiile de lucru, nu mai e nevoie de lucru cu mine pe Reading. Aveți fluență la vorbit și stați binișor și cu exprimarea în scris –
   Varianta super economică: vă dau acces la un curs online de pregătire pentru IELTS General pe platforma mea de elearning – vă trece prin toate cele 3 probe scrise. Cost: 99 de RON de persoană. În rest, vă mai luați câteva ședințe de speaking cu o lună înainte de examen. 4 ședințe cu voi 2 în grupă – 120*4 = 480 de RON. Tot la ședințele acestea îmi aduceți writinguri și discutăm pe ele. Aceasta este varianta foarte super optimistă.

   2. Punctaj de 6 pe aceste 2 probe și probleme cu fluența (plus dificultăți în abordarea subiectelor de Speaking), probleme de exprimare (gramatică de bază cam șubredă și vocabular lipsă.
   Varianta economică: o ședință pe săptămână în aceeași grupă numai dacă aveți același nivel (altfel separ cuplurile fără nicio problemă). În 3 ședințe se acoperă readingul, listeningul se lucrează acasă după o carte dificilă, writingul cam tot în 3-4 ședințe. Așadar, dacă țineți ritmul, în decembrie se repetă simularea de examen și vedem cum v-a evoluat punctajul. În paralel, se corectează gramatica de bază (obligatorie să fie curată ca lacrima pentru 7, ideal e să fie de nivel mediu pentru nota asta) și se adaugă vocabular cât mai mult.

   O ședință pe săptămână: 120 RON*4*3 luni = 1440 RON.
   Se pot plăti 5 ședințe în avans – 5% reducere sau 10 – 10% reducere.

   Acesta este nivelul la care vin cam 75% din elevii mei de IELTS. Ritmul de o ședință pe săptămână ar implica să trageți foarte tare acasă, să lucrați tot ce vă dau și să mai faceți și Speaking împreună pentru a vă mări șansele.

   3. Orice e sub 6 și cu probleme mai mari la exprimare și gramatica de bază, plus un ritm mai încet de lucru presupune mult de muncă acasă și 2 ședințe pe săptămână.

   Nu există rețeta perfectă pentru IELTS – crede-mă că am pregătit cred că sute de oameni, nici nu îmi mai țin minte toți elevii. Pot să îți spun însă următoarele: pentru 7 pe linie se trage tare, e greu pentru un om normal fără contact cu engleza și engleza prinsă în zbor de-a lungul anilor pentru că timpul de obicei e scurt. Fără tras tare în astea 4 luni, nu sunt șanse de 7 pe linie. Eventual doar la Reading și Listening iar la celelalte 2 un 6.5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *