10 March 2015

Cursuri engleza online fără profesor

Studiază engleza la fără frecvență!

Cursuripentru orice nivel  și IELTS, pentru persoanele din România și întreaga lume care doresc să învețe engleza de acasă fără profesor.

Pentru cei care vor să învețe engleza dar nu au timp de cursuri absolut deloc, am implementat un sistem de elearning: cursuri online pe propria noastră platformă. Ai acces la lecții, exerciții și teste ca și cum ai face meditații. Acestea vor fi corectate de un profesor, astfel încât ai parte de ecoaching tot timpul dar nu te duci la ore.

Locație: online, pe platforma noastră de elearning; acces 24/24.

Prețurile pornesc de la 99 de RON/curs.

Dacă nu sunteti sigur la ce nivel va plasați, puteți să efectuați un test gratuit pentru plasare. Durează foarte puțin și, cel mai important, vă rugăm să nu trișați!

De ce să aleg cursurile de engleză online fără profesor și ce primesc în pachet?

Oferta pentru cursuri online de engleză fără profesor se extinde în permanență în funcție de ceea ce ne cer elevii noștri.

Alege-ți cursul dorit din magazinul de engleză 🙂

 

 

Facebook Comments

4 thoughts on “Cursuri engleza online fără profesor

 • Bună ziua ! Doresc să particip la cursul Basic English Elementary to Pre-Intermediate dar, cu plata în contul bancar, doar că nu știu numărul de cont unde ar trebui efectuată. Mă bucur dacă mă puteți ajuta. Mulțumesc !

  • Neața,
   Ai răspunsul pe mail – faci achiziția din site iar la final când ești întrebată, vei alege transferul bancar, astfel primești toate detaliile de plată pe mail.

   Spor și mai detaliat, verifică mailul!:)

 • Bună ziua ! Doresc să particip la cursul Basic English Elementary to Pre-Intermediate dar, cu plata prin card, doar că nu pot selecta cursul.

  • Neața,

   Neața,

   Ai instrucțiuni de plată cuprinse aici.

   Dacă ai întrebări, dă-mi un mail sau sună-mă la 0758 929 071.

   Spor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *