10 March 2015

Cursuri engleză pe Skype

Cursuri engleză pe Skype

Cursuripentru orice nivel, examene, interviuri pentru persoanele din România și întreaga lume (am avut elevi din Norvegia, Danemarca, UK, Italia, etc.)

 

Locație: pe Skype

Prețurile afișate mai jos pentru cursuri engleză pe Skype sunt de actualitate, valabile de la 1 august 2016

PRET CURS ONLINE DE ENGLEZĂDURATĂ ȘEDINTA ONLINE

SPEAKING TIME!*

30 RON

40 MINUTE

35 minute pentru orele după 17.00

COMPLETE ENGLISH**

35 RON

50 MINUTE

45 minute pentru orele după 17.00

IELTS***

35 RON

45  MINUTE

40 minute pentru orele după 17.00

 

* Include numai conversație în engleză pe teme variate, inclusiv cele care privesc interviul de angajare sau domeniul de activitate al cursantului.

**Include îmbunătățirea limbii engleze pornind de la corectarea greșelilor de gramatică, îmbunătățirea vocabularului în engleză și a abilităților de conversație. Toate materialele pentru fiecare ședință de engleză sunt oferite gratuit.

***Include toate materialele pregătitoare pentru examene.

Evaluarea initială este gratuită și constă într-o testare trimisă pe mail. Ședințele pot fi plătite prin transfer bancar, prin Paypal sau cu cardul din Magazinul de Engleză.

Reduceri de preț pentru cursurile de engleză online

Indiferent de tipul de ședință ales, ai parte de reduceri.

Preț cursuri engleză online (pe Skype)

Facebook Comments

16 thoughts on “Cursuri engleză pe Skype

 • As dori cu toata fiinta mea sa pot vorbi engleza ca ei..ca englezii zic…ma simt oribil la serv atunci cand nu inteleg cv…imi place ideea de a invata on line

  • Toată lumea se lovește de această problemă. După cum v-am scris și pe Facebook, aveți 2 opțiuni:

   1. cursuri pe Skype – cu profesor, ora durează 50 min, programul este stabilit de comun acord. Mai multe detalii aveți aici.
   2. curs online pe platformă – nu depindeți de un program, lucrați când doriți, un profesor va fi acolo pentru feedback și pentru a vă răspunde la întrebări. Mai multe detalii aici. Acesta reprezintă varianta mai accesibilă financiar, după terminarea cursului puteți lua câteva ore de conversație pe Skype pentru a îmbunătăți conversația.

 • Metoda engleză pe Skype este una din cele mai bune descoperiri 🙂 Nu am gasit, pana in momentul de fata, niciun dezavantaj.
  Profa este tare draguta, atenta si dedicata la ceea ce faci, are grija sa te faca sa intelegi, este activa si mereu pe faza. 🙂
  Recomand cu drag cursurile online, castingi si timp si inveti si rapid.

 • Super tare profa la fel si cursul, este foarte accesibil, pliat exact pe nevoile mele. Tine-o tot asa!

 • Îmi place foarte mult acest tip de curs. În sistemul clasic ziua de engleza era ,,pierduta” pentru mine-drumul pana/de la engleza plus oboseala acumula nu-mi permiteau sa mai fac si altceva în ziua respectivă. Iar calitatea lecțiilor nu este cu nimic stirbita. Eu una sunt mulțumită. Multumesc,Petruta

  • Cu mare drag 🙂 De ajutor e și ambiția ta de a da engleza pe spate odată pentru totdeauna 🙂

 • Salutare! De mai bine de un an de zile colaborez cu Petruta si pot sa spun ca sunt multumita de rezultate. La mine metoda “invata fara profesor” nu a dat roade, e clar ca nu poti sa te corectezi si sa vorbesti prea mult de unul singur. Tintesc la ziua in care o sa pot vorbi in engleza la fel de mult si la fel de bine ca profa 🙂 dar pana acolo mai e mult de munca.

  • Hei, ne apropiem de Upper Intermediate așa că munca ta dă roade :)Eu stau pe loc și aștept să mă prinzi 🙂

 • Buna ziua !
  Mai exista locuri la cursurile pe skype pentru IELTS ? Ma intereseaza in mod deosebit ziua de sambata. Noi am fi doi participanti. Multumesc

 • Eu urmez cursul Basic English și îl recomand cu drag.Este f bine structurat ,iar profa este de o promptitudine nemaipomenita.

 • Buna ziua! As fi interesata sa fac meditatii pentru IELTS cu dvs?
  Cum pot lua legatura cu dvs?

  • Bună seara,
   Aveți secțiune de contact pe site și acolo găsiți toate detaliile 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *