Cursuri engleza pe skype

O intrebare care cred ca stape buzele tuturor – sa aleg cursuri de engleza pe Skype? Cum imi place sa fiu directa (inclusiv si mai ales la engleza), este clar ca o meditatie fata in fata va fi mai eficienta decat una online. E mai simplu de comunicat atunci cand esti langa elev, va uitati impreuna pe materiale, are o intrebare si atunci imediat reusesti sa ii explici si sa faceti impreuna cateva exercitii.

Spune da pentru cursurile de engleza pe Skype

Totusi, toate neajunsurile pot fi rezolvate online daca profesorul este dornic sa depuna efort suplimentar. Acesta se poate plia rapid, raspunzand la intrebarile celui care se afla la celalalt capat al Skype-ului. Mai mult decat atat, isi poate face un plan de bataie pe care il poate modifica in functie de evolutia elevului.

O persoana care isi doreste sa invete engleza se va descurca si online, indiferent de nivel. Din fericire tehnologia ne ajuta si comunicarea pe Skype se desfasoara in 95% din cazuri fara probleme (indiferent de distanta – testat pe conexiuni in Ro- cu Slobozia, Vaslui si Pitesti, si cu alte tari-Norvegia, Italia, UK, Germania). Se poate lucra dupa un manual, se poate face predare de gramatica, se pot face exercitii de vocabular si mai ales conversatie, fara probleme.

În plus, la Engleza pentru toti nu se pune problema cat de eficiente sunt meditatiile online de engleza – veti beneficia de o platforma de elearning – toata teoria discutata la ora +exercitii de suport +exercitii suplimentare sunt acolo. În plus, pentru tot ce lucrati acolo primiti feedback.

De ce sa alegi cursurile pe Skype de la Engleza pentru Toti?

Ce oferim in cadrul meditatiilor online de engleza?

  • platforma de elearning cu sectiune de teorie, exercitii de gramatica si de vocabular, teste recapitulative;
  • feedback personalizat;
  • sedinte pe Skype de 45, 50 sau 90 de minute;
  • 5 %, respectiv 8% reducere la pachetele de sedinte;

Asa ca raspunsul simplu la intrebarea din titlu este urmatorul: cursurile de engleza pe Skype sunt eficiente cu un prof bun, un plan bine pus la punct si o persoana dornica de lucru.

Daca tot nu esti hotarat, citeste mai multe aici.

Daca te intereseaza varianta in care inveti engleza fara profesor, citeste aici.

Pentru inscrieri, contacteaza-ne.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.