Cursuri de engleză pe Skype – sunt eficiente?

O întrebare care cred că stăpe buzele tuturor – să aleg cursuri de engleză pe Skype? Cum îmi place să fiu directa (inclusiv și mai ales la engleză), este clar că o meditatie față în față va fi mai eficientă decât una online. E mai simplu de comunicat atunci când esti lângă elev, vă uitați împreună pe materiale, are o întrebare și atunci imediat reușești să îi explici și să faceți împreună câteva exerciții.

Spune da pentru cursurile de engleză pe Skype

Totuși, toate neajunsurile pot fi rezolvate online dacă profesorul este dornic să depună efort suplimentar. Acesta se poate plia rapid, răspunzând la intrebarile celui care se află la celălalt capăt al Skype-ului. Mai mult decât atât, își poate face un plan de bătaie pe care îl poate modifica în funcție de evoluția elevului.

O persoana care își dorește să învețe engleza se va descurca și online, indiferent de nivel. Din fericire tehnologia ne ajută și comunicarea pe Skype se desfășoară în 95% din cazuri fără probleme (indiferent de distanță – testat pe conexiuni în Ro- cu Slobozia, Vaslui și Pitesti, și cu alte țări-Norvegia, Italia, UK, Germania). Se poate lucra după un manual, se poate face predare de gramatică, se pot face exerciții de vocabular și mai ales conversație, fără probleme.

În plus, la Engleza pentru toți nu se pune problema cât de eficiente sunt meditațiile online de engleză – veți beneficia de o platformă de elearning – toată teoria discutată la oră +exerciții de suport +exerciții suplimentare sunt acolo. În plus, pentru tot ce lucrați acolo primiți feedback.

De ce să alegi cursurile pe Skype de la Engleza pentru Toți?

Ce oferim în cadrul medițatiilor online de engleză?

  • platformă de elearning cu secțiune de teorie, exerciții de gramatică și de vocabular, teste recapitulative;
  • feedback personalizat;
  • sedințe pe Skype de 40, 50 sau 90 de minute;
  • 5 %, respectiv 10% reducere la pachetele de sedinte;

Asa că răspunsul simplu la intrebarea din titlu este următorul: cursurile de engleză pe Skype sunt eficiente cu un prof bun, un plan bine pus la punct și o persoana dornica de lucru.

Dacă tot nu ești hotărât, citește mai multe aici.

Dacă te interesează varianta în care înveți engleza fără profesor, citește aici.

Pentru înscrieri, contactează-ne.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *