curs-intensiv-ielts

Oferim cursuri IELTS online pentru ca IELTS-ul este, din nefericire pentru mulți, examenul universal valabil pentru emigrare. Fie că este vorba de admiterea la o universitate de afară sau stabilirea permanentă în țări precum Australia și Canada, cei mai mulți se lovesc de obstacolul numit IELTS.

 

Cursuri IELTS la Engleza pentru Toți

Pregătim intensiv pentru IELTS de peste 8 ani. Ne-am diversificat oferta, astfel încât să venim în întâmpinarea elevilor noștri. Am pregătit persoane din întreaga Românie, precum și români stabiliți în Europa Occidentală.

Cursuri IELTS face to face: 70 de RON/ 90 min (ora didactică 45 min)

Cursuri IELTS pe Skype: 35 de RON (45 min)

Curs IELTS online pe o platformă de elearning:

Curs IELTS General – 99 RON/acces 3 luni

Curs IELTS Academic – 119RON/acces 3 luni

Nu ne alegeți fără să ne analizați cu atenție. Avem încredere în ceea ce oferim, de aceea vă invităm să citiți mai multe detalii despre viziunea noastră privind pregătirea pentru IELTS mai jos. Sunați-ne sau scrieți-ne un mail și vă răspundem cu drag la orice întrebare.

 

Cât de repede pot să iau IELTS-ul cu 7? Sau cu 6 sau cu 8?

Cât de repede poate fi luat IELTS-ul cu nota dorită depinde în proporție de 80% de persoana care susține examenul. În timp ce este adevarat că fără un profesor care să ofere ghidare și o structurare logică precum și feedback permanent, este mult mai greu să se ajungă la rezultatul dorit, fără muncă din partea elevului, degeaba există profesor. Dacă un profesor vă promite 7 la IELTS, acel profesor minte.

Pe blog voi încerca să prezint pe scurt doar câteva idei generale pentru fiecare probă de la IELTS și mai ales cu cele mai frecvente greșeli. Internetul este plin de resurse pentru IELTS, este foarte ușor să te pierzi în ele sau să le folosești pe cele greșite. Nu există o rețetă general valabilă pentru nota dorită la IELTS.

Cursuri IELTS? Sigur dar fii atent la ce primesti: Pregătirea trebuie adaptată fiecărei persoane în parte. O strategie pentru IELTS include corectatea greșelilor de bază de gramatică, îmbunătățirea vocabularului, parcurgerea temelor specifice de Writing și Speaking și crearea unui stil de lucru pentru Reading și Listening.

Persoanele care au deja o bază destul de bună la engleză și au mai avut contact cu această limbă -inclusiv conversație, vor lua rapid 7. Pentru ceilalți, nota rămâne o provocare.

Câteva din rezultatele obținute până acum….

Mai multe sfaturi pentru fiecare proba în parte de la IELTS…

DACĂ VREI SĂ ÎȚI VEZI NIVELUL ȘI UNDE TE ÎNCADREZI PENTRU IELTS, AI PARTE DE O ORĂ GRATUITĂ DE TESTARE! După aceea, rămâne la alegerea ta dacă vei continua sau nu. Pentru detalii, folosește datele din pagina de Contact și profită de ocazie!