28 September 2015

De ce să ne alegi?

Pe cât de multe versiuni există în ceea ce privește engleza (fiecare vorbește engleza lui, să vedeți distracție la un teambuilding internațional), atât de multe oferte există pentru cei care doresc să învețe limba engleză.

De ce să alegi Engleza pentru Toți?

Un alt fel de cursuri de engleză

Ce ți se oferă de obicei la un curs de engleză? Un manual, urmezi litera acestuia, l-ai terminat, mergi mai departe. Înveți gramatică și la finalul cursului observi că ai un haos în cap și că…nu poți să vorbești în engleză. Și, până la urmă, aceasta era problema ta: conversația în engleză.


Cursurile Engleza pentru Toți se pliază pe nevoile tale. Fiecare cursant este diferit și merge în ritmul lui. Pornim de la o testare care să reflecte nivelul actual și pornim lucrul. Gramatica prea stufoasă nu o să te ajute să te exprimi. Baza trebuie pusă corect și orice noțiune trebuie aplicată în practică. La orele noastre de engleză facem conversație de la început, chiar dacă sunt discuții simple. Tot ce este învățat este aplicat în discuții. Nu mergem mai departe până când tu nu ai înțeles și nu aplici logic ceea ce ai învățat.

profesor de engleza

Ce rost are să predai Present Perfect când elevul nu știe încă nici Past Simple corect?

plata securizata

Prețurile includ materialele de engleză

Nu găsești un profesor bun de engleză unde ești tu?

Well, am rezolvat și problema aceasta. Dacă nu ești din București, avem cursuri de engleză pe Skype. Am pregătit persoane din toată România (Hațeg, Moisei – da, și noi ne-am întrebat unde o fi asta? :), Slobozia, Timișoara, etc.) și din toată Europa (Italia, Spania, Anglia -incredibil, nu?, Norvegia, Danemarca, Republica Moldova.

cursuri de engleza pe skype
engleza online

Nu am timp pentru engleză

Nu mai merge nici scuza aceasta. Lucrăm 7-22.00 pentru tine. Cursurile pe Skype sunt flexibile și te scutesc de un drum. Mai mult decât atât, ele au o durată mai mică, fiind făcute pentru cei care… nu au timp să învețe engleza.

Și dacă tot nu te descurci cu engleza și cu timpul, avem cursuri online. Ai acces la o platformă de elearning care cuprinde cursuri de engleză online – le poți accesa și la 2 dimineața. Nu înveți de capul tău – un profesor te verifică și îți oferă explicații suplimentare de fiecare dată când ai probleme. Fără drumuri la prof, fără Skype și totuși poți învăța engleza online.

Dar cu banii cum facem?

Ai reduceri pentru plata în avans a ședințelor, poți plăti online cu cardul și primești acces instant la cursuri și, nu uita, prețurile includ materialele de la ore. Să nu uităm să menționăm Premiile Engleza pentru Toți pentru cei mai harnici – ședințe gratuite sau reduceri suplimentare la cursuri.

Motto-ul nostru: Oricine poate învăța engleza… zâmbind!

Facebook Comments