Vreau să învăț engleza repede

Sursa foto

Desigur, cu toții ne-am dori rețeta minune ca să învățăm engleza repede și fără efort. Primesc în fiecare zi spam-uri cu “învață engleza la perfecție în 21/24 de zile”, ba chiar mai sunt unele care îmi promit miracole și în 3 zile. Cred că am învățat degeaba atâția ani. Dacă știam, nu mă mai oboseam atât.

Soluțiile de genul acesta sunt la fel ca dietele minune. Din fericire, poate unele diete minune chiar te vor ajuta să slăbești, în timp ce îți distrug metabolismul, pe când un astfel de curs cu siguranță nu te va face un înțelept în ale englezei în 24 de zile. Pentru că cei mai mulți se cramponează de faptul că nu pot să vorbeasca, o să vă spun un mic secret.

Vă cramponați mult prea mult de gramatică!!!!!!!!

Pentru a putea vorbi ok și a te putea înțelege cu celălalt nu trebuie să știi cele 12 timpuri. Te descurci nemaipomenit cu cele 3 timpuri de bază: prezentul, trecutul și viitorul, varianta simplă. Adaugă la asta pronumele – eu/tu, pe mine/lui, să știi pluralul și niște adjective+alte câteva noțiuni de bază. La aceste ingrediente – să le numim Knorr sau Delikat sau Secretul Gustului – adică baza pentru mâncare, adăugăm vocabular. Cât mai multicel și mult exercițiu pe Speaking.

Știind toate astea, veți putea vorbi corect gramatical și fluent. Și, în timp, puteți săpuneți bazele pentru noțiunile mai avansate.

Simplu, nu? Cu o bază corectă în limba engleză, se poate ajunge foarte departe.

Daca ai nevoie de ajutor cu învățarea limbii engleze, mă găsesti aici. Sigur putem gasi cursul de engleză potrivit pentru tine. Și dacă nu îl găsim, atunci îl creăm. Tu te ocupi doar cu progresatul în engleza, cu vorbitul fluent și fără greșeli. Restul grijilor rămîn la mine.

This is an offer you cannot refuse..

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *