Lecții gratuite de engleză

Engleza pentru Toți are un proiect nou „WebEnglish” – webinarii gratuite de engleză. Acestea vor fi lecții de engleză, organizate online. Durata lor nu va fi mai mare de 20-30 minute. Experiența m-a învățat că la astfel de cursuri atenția se pierde treptat. Așadar WebEnglish va fi pastiluța ta concentrată de engleză.

Ce înseamnă WebEnglish?

Ce vor acoperi aceste webinarii? Noțiuni de gramatică explicate logic și într-un mod fun, sfaturi pentru învățarea limbii engleze, etc. Temele vor evolua și în funcție de ce ni se va cere.

Da, webinariile sunt gratuite. Ele au loc de obicei joi de la 21.00. Poți participa la fiecare webinar numai dacă te înscrii la el.

Webinariile sunt interactive, se lasă și cu premii și numai participanții primesc acces la înregistrare și planul de lecție.

Ce trebuie să faci tu?

Dacă îți fac cu ochiul, completează formularul din partea dreaptă a paginii sau dă click pe link. Odată cu acesta vei fi înscris automat la newsletter (și tombola noastră lunară pentru un curs online de engleză ) și vei intra pe o listă specială cu participanți la webinarii. Vei fi anunțat pe email privind fiecare webinar și vei putea participa.

Facebook Comments

51 thoughts on “Lecții gratuite de engleză

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *