Mi-e lene să învăț engleza

Nu am chef de engleză.

Mă apuc de mâine.

Am timp să mai învăț.

Lasă că mă apuc de lucru dar mai târziu.

Mi-e lene să învăț engleza.

Mi-e lene sa invat engleza

Dacă te-ai apucat de cursuri de engleză, asta nu inseamnă că o să te tii și de treaba. Poate nu asta ar trebui să îți spună o profă de engleză dar ce rost are să ne ascundem după perdea?

Unii vor să vadă rezultatele după primele 2 ședințe. Alții la a treia mă întreabă în cât timp o să învețe engleza. Una este realitatea, altele sunt speranțele și așa apare demotivarea.

Unii vin la engleză dar nu lucrează acasă. Alții uită să vină la engleză. Cazuri și exemple am destule și dupp 12 ani de predat engleza pot să spun că: Da, și tu o poți învăța. Poate nu la fel de repede cum și-ai dori, poate nu o să ajungi să vorbești ca un britanic.

Dar și tu poți învăța engleza.

În general, după prima luna se văd rezultatele pregătirii la engleză. Lucrurile sunt mai clare, se capătă încredere, altfel e viața cu puțină engleză în ea.

De ce sunt cursurile oferite la “Engleza pentru toți” diferite? Aș putea spune ca nu ne interesează banii, dar mai trebuie să și mâncăm. Interesul meu este să ajungi acolo unde doreșsti. Pentru asta, sunt dispusă să îți explic de 100 de ori același lucru, să trag tare de tine, să fiu locomotiva care trage trenul dar trebuie să reții un lucru:

Daca vrei să inveti engleza, depinde numai de tine!

Mi-e lene sa invat engleza

Și din când în când, dacă te-a luat lenea, dacă îți pierzi speranța că ai putea învăța engleza, sunt eu aici! Îmi place să am elevi motivați care dau tot ce pot pentru a vorbi fluent și corect. Pozele din această postare sunt de la doua eleve care, dupa ce au fost certate că nu mai pastreaza ritmul, mi-au trimis aceste mesaje.

Dacă îți cauți un profesor de engleză care să te motiveze și să fie locomotiva ta, m-ai gasit! Daca tu cauți rețeta magică prin care engleza îți poate intra în căpsor în 2 ore, îmi pare rau, dar nu sunt eu!

După cum le spun și elevilor mei, dacă ei învața engleza, atunci vor fi cea mai bună reclamă pentru mine. Așa puteți înțelege și mai bine de ce mă interesează ca toată lumea să plece fericită și cu capul pătrat de atâta engleză de la mine 🙂

Comments

comments

2 thoughts on “Mi-e lene să învăț engleza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *