Profesor pentru pregătire IELTS?

Dacă te-ai decis să apelezi la ajutorul cuiva pentru a obține rezultatul dorit la IELTS, sfatul nostru este unul singur: ai mare grijă la metoda de lucru și renunță după câteva ședințe dacă nu este ok. Din nefericire, am auzit diferite povești și am ramas efectiv cu gura căscată când am aflat cați bani au fost băgați în pregătirea pentru IELTS și persoanele respective nu știau să scrie un eseu.

Ce NU implica pregatirea pentru IELTS?

1. NU este normal ca pregătirea pentru IELTS să implice tone de gramatică. Dacă profesorul respectiv îți predă pagini întregi legate de timpurile din engleză, vei lua IELTS-ul în 2020.

2. Nu este normal ca pregătirea pentru IELTS să implice discursuri întregi ale profesorului. Nu îl plătești ca să vorbească el în engleză cu tine.

3. NU este normal să nu îți corecteze temele și să nu îți spună unde greșești pe writing.

Ce implică pregătirea pentru IELTS?

1. Tipsuri și sfaturi pentru listening.

2. În funcție de nivel, să te ghideze pe fiecare exercițiu în parte de la reading și să îți formeze un stil de lucru pe fiecare astfel încât să alegi răspunsurile corect pe baza dovezilor din text, nu după ureche.

3. Să te învețe să scrii un eseu/grafic/scrisoare – asta implică să te învețe să gândești pe topicurile de eseuri, să te învețe care este structura unui eseu de IELTS/grafic/scrisoare și să te ghideze în privința limbajului/expresiilor specifice fiecărui tip de task.

4. Să faca tone de simulări de Speaking, să îți explice la fiecare parte cum trebuie să fie răspunsurile.

5. Să îți corecteze temele!!!!

6. Să îți ofere feedback în permanență legat de speaking și writing și să îți arate cum să le îmbunătățești.

7. Să depisteze greșelile pe care le faci cel mai frecvent și să te ajute să le elimini; să te ajute să structurezi mai bine propozițiile, să îți îmbunătățesti vocabularul și, per total, să îți imbunătățești engleza.

Da, ai dreptul să ceri toate aceste lucruri de la un profesor pentru pregătire IELTS și, la rândul tău, să oferi seriozitate și muncă multă.

Pentru că pregătirea pentru IELTS este o muncă în doi : profesorul îți marchează traseul de urmat către nota doritădar tu eăti cel care muncește pentru ea. 

Vrei un profesor bun de englez? Vestea bună este că l-ai găsit. Aruncă un ochi pe oferta noastră pentru cursuri IELTS. Vestea proastă e că trebuie să ne apucăm de lucru 🙂

Comments

comments

7 thoughts on “Profesor pentru pregătire IELTS?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *